mandag 9. april 2007

Skriv dialekt!

Ej he altså herved valgt å skrive på dialekt på bloggen min.. Viss det e noken som he problem med det, eller ikkje forstår ka ej skriv, så får dei heller sei ifra. Ej ska prøve å oversette så godt som mulig til alle som he behov for det.! Men til alle dokke andre: Det e jo ti tusen gonga mykje lettare å skrive på dialekt:) Alt går så mykje fortare når du slepp å sitte å tenke på rettskrivning! Syns no ej i hvert fall.slengte på et bilde fra badtaste (sjøl om det ikkje hadde nokke m saken å gjer så e det jo et artig bilde)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis me blogg Lina Johanne!

Og ja, berre skriv på dialekt du! Greiast d ;)

Lina sa...

hehe.. takker;)
ja, ikkje sant!

Elise sa...

E skal prøve så godt e kan å huske den, ja :)
Emil og Hilma i Serena Mannesh e søskenbarna mine, så det e der e he det fra. + at e lika veldig godt indie-rock, så da passa det veldig bra.
Tusen takk for koselig kommentar! Du må ha en fin ferie vidare (sjøl om det ikkje e så mykje igjen av den) :)
Snakkast!

Anonym sa...

Hei Leina mi:) bra at du skriv på dialekt! du må prøve å få inn litt stein arne-dialekt me. sjå kor fine vi va på bilde da.hehe...;)

Lina sa...

til elise: KULT!!!! ÅÅ, d e rått da! du e heldig som he slike søskenbarn! Hehe.. ej he faktisk sett dei:)-og dei rula!

til janne: stein-arne dialekt ska bli artig ja.. men ej tru d e du som e best på det! ej tru vi må sett eoss ned endag å prøve å bruke alle orda du he i boka di i en blog eller et dikt.. Ja! et dikt m stein-arne ord. haha! det blir konge:) ps: fole fine på bilde ja;)

Brynhild Marita sa...

hohoi lina! du he blogg! Gratulerer, gratulerer gratulerer!!:)

johanm88 sa...

e d han volle som he sagt til dej ditta me at ej kjøyrde på raudt lys i ålesund? han skal alltid overdrive, men d va litt løye ja