onsdag 11. april 2007

E du fortsatt en baby?



Babya e en skikkelig fantastisk skapelse! Dei e så ufattelig skjønne at dei e til å spise opp! Her e bilde av min vidunderlige lille nevø, Benjamin:)
Men det e ikkje alltid like lett å ha en liten nyfødt unge som plutselig krev utrulig masse.. Ikkje d at ej he så masse erfaring akkurat, men søskena mine erfare d for øyeblikket. No he begge to blitt foreldre, og ej trur nok dei syns det e et forfærdelig styr! Men så e det så absolutt verdt det! -stå opp fem gonga om natta, høre på skriking til du blir grønn, skifte bleie fire gonga på rad fordi den blir våt igjen med en gong.. lista kan bli utrulig lang. Men så får en kanskje et lite smil, eller et fornøyd sukk og så kan foreldrene holde ut ka d enn sku vær som måtte skje.. Ikkje fordi den smile til dei, men berre fordi den e akkurat deira unge, og e elska berre på grunn av det!
Derfor så e det så fantastisk å tenke på at vi e Guds barn! Vi skal få lov å komme til han akkurat som et lite barn.. Et lite barn som treng hjelp til alt og ikkje klare sej åleine. Han elska oss akkurat som foreldre elska sine barn: ubetinga. vi kan ikkje gjer noke fra eller til, han berre elska oss for den vi e. Men foreldre blir jo ufattelig gla når den vesle babyen smile til dei. Vi kan glede Gud ved å gjer hans vilje, og det e sånn vi vokse som kristne trur ej.
Jesus svarte: «Sannelig, sannelig, jeg sier deg: Den som ikke blir født på ny, kan ikke se Guds rike.»
Berre tenk dej en nyfødt baby på 3200 gram og 52cm som fikk alt den trengte av mat, kjærlighet, stell og kle. Åsså etter et heilt år så va den fortsatt 3200 gram og 52 cm! åsså gikk d et år til, og et til... Ej tru foreldrene ville blitt ganske så bekymra om ungen ikkje hadde blitt større berre etter en mnd! Viss vi ikkje e villige til å ta til oss all den åndelige "maten" vi får og føje oss etter Guds ord, så vil vi aldri kunne oppleve å vokse som kristne.. Då vil vi berre fortsette å være den nyfødte babyen på 3200 gram og 52 cm.. Sørg for å vokse!



"Kan jeg få smitte deg litt
med ekte glede,
få smitte deg litt
med et lite smil.
Kan jeg få smitte deg litt,
bli med å spre det.
Kjærlighet fra Jesus Krist!"




5 kommentarer:

Lillian sa...

Du e såå flink til å skrive Lina!! Å Benjamin e til å ete opp;) Skjønn e han! Vi savna dej her!! Mona ville forresten lese stilen din, først.

johanm88 sa...

du e gull lina! :)

Elise sa...

veldig bra :)

Lina sa...

Dokke e så skjønne allesammen;)

Anonym sa...

skikkelig bra sweetheart!!
du e bra!