lørdag 14. april 2007

underholdning i norsktimen



Lørdagsskule e noke dritt!
Men som Ingvild sa på morgensamlinga.. Vi kan trøste oss med at vi får fri både den 31 April og 18 mai på grunn av dinna fortærande dagen her. Så då e det vel kanskje verdt det:-) No e i hvert fall klokka fem på halv ti på en lørdags morgen og ej he allerede vært oppe i en og en halv time! Utrulig! Trøtteaugene held på å sige igjen.. Men ej ska prøve å holde ut. Sjølv om norsk ikkje akkurat e det lettaste faget å holde ut i. Akkurat i dag går d likevel greit da.. Når ej kan bruke timen til å skrive stil (skrive blogg i stedet ej..) og høre på musikk, så kan ej vel egentlig ikkje klage.
Når ej ser mej rundt så e det e
gentlig ikkje så mange som gjer noke fornuftig.. Ja, okei de e endel som he teoriprøve, men resten sitt på msn eller ser på film, sånn som Trygve. Han sitt rett framfor mej og det e litt vanskelig å la vær å følge med på filmen, sjøl om ej ikkje høre ka dei sei.. Trur d e en slags action film av ett eller anna slag.. Dei e i hvert fall veldig oppskrapa noken av dei.. åsså e det litt sånn råkjøring med taxia og skyting innimellom. (sikkert veldig interessant for dej å vite..) Greit m bærbar pc altså! men det e faktisk noken som sitt uten data også da.. ej e litt usikker på om dei gjer noke fornuftig eller om det berre ser sånn ut. Særlig i Solveig sitt tilfelle.. Ho he faktisk blitt utrulig flink til å late som at ho gjer noke seriøst eller følge intenst med, når ho egentlig berre sitt å stirra rett uti lufta og høre på musikk. hehe. No sitt ho forresten å les i fargeboka si, som ho fikk med den kjære og snille Mona. D e ei veldig interessant bok for dei som e interessert i temaet. Står foreksempel om forskjellige personligheta folk he. Ej e visst en grønn person. Dei grønne personane e kjent for å vær ganske rolige og omsorgsfulle og snille.. Men ej tru ej e litt blå også da.. Dei e mellom anna kjent for å ha lett for å ta ansvar. hehe. Det e faktisk veldig artig å lese i den boka!

Jaja.. glede mej til neste time e ferdig, då ska ej finne på noke artig. Også glede ej mej til i kveld og møte m Martin. Åå det he vært så sinnsjukt bra å ha Per og Martin her på møta dissa vekene! Kjem virkelig til å savne dei.



8 kommentarer:

Lillian sa...

Ej øvde faktisk t norsk munntlig, som gjekk ræva, men men ;P
E no ferdig! :)
Blogg e kjekkare enn stil!

mari sa...

HEI Lina! så kjekt at du e en blogger da! HURRA.

Lørdagsskule e ok.
HA en fin helg videre.

Gud e go, and so are you. Hils til Lars

Anonym sa...

Hei Mari!

Lina hekje hilst enda, men takk allikavel :)

Lina sa...

kjenne du Mari da Lars-Petter? d trur ej faktisk ikkje du gjer.. men selfølgelig, ej kan jo ta feil. E du sikker på at du veit ka Mari det e snakk om her?

Anonym sa...

Hehe...

Fullt klar over det lina ;)

Ej såg at de va ei jente frå Framnes so ikkje ej kjenne, men ej kunne ikkje dy mej....

Men ej kan hilse til Mari Ferstad sjøl om ho (sannsynligvis) ikkje hilste til mej da :)

Lina sa...

ja.. det kan du jo;) hehe
men då kan du jo i tilfelle berre gå inn på bloggen henna sjøl, og sei d..;)

Anonym sa...

Joda....

Men de e skummelt =/

Karoline sa...

et litt anna syn enn timen vår i fjor... flere bærbare isåfall:)