mandag 9. april 2007

Påskeferie aktivitetar:

Det e så mange som klaga over at dei kjeda sej.. Men hallo! Det e jo så masse å finne på!! Her e i hvert fall litt av det ej brukte ferien min på:)
  • Lage blogg -Trur ej sa det engong at ej aldri skulle få mej blogg..Og då va ej virkelig heilt bestemt på det! Det e jo berre stress tenkte ej! Men ej he desverre gitt etter for presset og fatta kor kjekt det egentlig e:)
  • Strikking - en veldig viktig og vesentlig ting når du he blitt tante! He begynt med en heil del prosjekt i ferien. til no he ej laga tre halvferdige sokka, en halv gryteklut og ei hue -og tenk! Den blei faktisk ferdig! Men det va egentlig berre fordi den egentlig skulle bli en genser. Då vi endelig fikk besøk av min kjære lille nevø Benjamin, så fant ej ut at det ville bli alt for lite som genser.. Så då snurpa ej det liksågodt sammen til ei hue:) Det høres kanskje fælt ut, men den blei faktisk ganske søt! Den va då det einaste ej klarte å fullføre. Sokkane veit ikkje ej kossen ej strikka hæl på..(noken som veit???) og grytekluten va egentlig berre for å øve mej på "perlestrikk" åsså blei det tomt for garn. jaja.
  • Gå på ski - og då meina ej gå, og ikkje fare i trekket. Sånn tur med kvikklunsj og appelsin
  • Fare i trekket - Jepp, må med det også! (va skikkelig heldig sist gong ej va der forresten. Blei kjent med ei ny jente fordi vi måtte stå i lag i heisen engong.. Vi vart perlevenna med en gong og sto ilag resten av dagen:) artig, artig)
  • msn om kvelden- Må jo holde kontakten med alle dei du ikkje ser igjen på ei heil veke! Det e jo fullstendig krise viss ikkje!
  • Sove - Ja, det trengs faktisk det også, for dei som ikkje he oppdaga det endå. Eller for sånne som mej, som rett og slett ikkje klare å gå å legge sej når dei ikkje må, men berre burde..
  • Sjå i album -gamle bilde e faktisk verdt å ta fram en gong i blant! Ej og Solveig satt lenge en heil kveld og kikka på bilde og flira av dei stygge klea og sveisane vi hadde som små!
  • Selge lodd - Joda! Ej og Solveig va rundt i nabolaget og solgte lodd og diktsamlinga til inntekt for misjonsprosjektet. Ska sei det e masse kjekke folk rundt omkring! Vi fikk jo både nystekte vafle og tilbud om sjølvkomponert dikt til ære for oss på runden vår. Sistnevnte va nok heller tvilsom. Vi takka fint nei og gikk så fort vi kunne...
  • Gratulere folk med dagen -Sinnsjukt mange som he bursdag i påska altså!! Ej tru ej he mista kontrollen.. (Men så e no ej heilt håplaus med datoa da..) Snakka jo lenge med Brynhild her en dag før ej såg på nicket til Andrea at ho hadde bursdag! jaja, så fikk ej i alle fall gratulert ho også tilslutt da. Tenkte du skulle få en "allemannseieblyantspissar".

4 kommentarer:

Lillian sa...

Hærlig! :)
Huska du Therese da;) hehe..

Anonym sa...

Jeg synes du kan legge inn "Skrive kjærlighetsdikt til søte sykkylvsjenter" som påskeaktivitet ;)

Koz&klemz fra gutten din ;)

Lina sa...

Jammen d e jo din aktivitet.. Ikkje min. Men for all del, berre fortsett å legg inn sleipe kommentara på sida mi du..(ironisk tone)-ja, veit at du hørte det.. men d må skrivast for alle utanforståande veit du;)

ejhekjebloggsåejberrefinnpånåkkeforåkunnekommenterepåandresinblogg@ingvildheiteejbtw.com sa...

høyrest ut som du he hatt ei arti påske=) aktivt vertfall:P
mn no ser ej dj snart igjen,å d bli stas!!=D