torsdag 24. mai 2007

overnatting

Elå!
Overnattingsknuta e best! Hehe.. Russetia he vært topp! Lite søvn og masse tull. D e så deilig å dra på sej ei bukse som plutselig gjer at ingen gir dej stygge blikk, nesten uansett ka du finn på! En dag vi va på moa så kraup vi rundt på rema1000 og beit folk i leggen, så kom det ei gammal dame å slo oss på rompa! hehe. Ho va kul altså! Men noken av dei artigaste knutane va som sagt overnattingsknutane!




sitte på ferga ei heil nattDer kan du forresten finne på masse anna gøy, som å synge "hode, skulder kne og tå" i en time med bevegelsa, kysse en politimann på kinnet (den eine knuten litt mindre slitsom enn den andre kanskje..), eller sitte å spele kort med rednigsvest (tryggast det) -d va ikkje en knute, men vi hadde det i hvert fall hysterisk morsomt.


Overnatte ubemerka hos lærer va også veldig morsomt. Veldig greit når vi berre kunne bli med Trygve heim og overnatte i kjellerstua. Va berre litt skummelt at det knirka så fælt overalt kor vi gikk. Men vi klarte det! hehe.. Det va jo Konge.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Ferge ja...

Ingen dårlig idé. Ej skal iallefall overnatte på ferge når ej blir russ!

De blir nok en opplevelse! :)

Lillian sa...

Hehe.. Bra Lars-Petter! Det va knall å vere russ! Overnatte i rundkøyring va veldig knall! :)Og ikkje minst ei natt til Kvam.

Inger sa...

Hei, Lina!
Ser ut som om du har hatt ei spennande russetid!

Camilla sa...

nå ka spennande å kosli:)

Anonym sa...

lykke til med kjemien på mandag! å go sommer! fikk ikkje sagt hade t dæ før å dro:(